Наукове обгрунтування та розроблення складу безглютенового бісквітно-фруктового торта оздоровчого призначення

Ескіз недоступний

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб отримання безглютенового бісквітно-фруктового виробу оздоровчого призначення. The proposed method of obtaining a gluten-free biscuit-fruity product for health-improving purposes is theoretically substantiated and experimentally confirmed.

Опис

Ключові слова

бісквітно-фруктовий виріб, бісквіт безглютеновий, ягоди вишні, ягоди чорної смородини, оздоровчі продукти, husky-fruit purchase, biskvit bashluutene, yarn winter, black blood blade, health products, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Вихристенко О. Наукове обгрунтування та розроблення складу безглютенового бісквітно-фруктового торта оздоровчого призначення / О. Вихристенко, А. Башта // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р.– С. 28-29.