Дослідження оптимальних режимів віброекстрагування зернової сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено режими екстрагування пшеничного, ячмінного та кукурудзяного солоду, що дає змогу отримувати високоцінні екстракти з цих сировин для косметичної, харчової та фармацевтичної галузей промисловості. The modes of extraction of wheat, barley and corn malt have been investigated, which makes it possible to obtain high-value extracts from these raw materials for the cosmetic, food and pharmaceutical industries.

Опис

Ключові слова

екстрагування, зерно, солод, extraction, grain, malt, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Чорний, В. М. Дослідження оптимальних режимів віброекстрагування зернової сировини / В. М. Чорний, В. В. Христенко, О. Г. Макаренко // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції, 21 – 22 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 190-191.