Дослідження структури молочно-білкових концентратів
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті представлено результати досліджень
мікроструктури молочно-білкових концентратів зі сколотин,
отриманих з використанням ягідних пюре у якості коагулянтів.
Проведено аналіз отриманих мікрофотографій, зроблено висновок
щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у
харчових технологіях.The article represents the results of the microstructure studies of milk-protein concentrates made of buttermilk obtained using berry purees as coagulants. The analysis of the obtained microphotographs was made, the conclusion was reached regarding the further use of milk protein concentrates in food technologies.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, збереження якості, молочно-білкові концентрати, мікрофотографії, структура, preservation of quality, milk-protein concentrates, microphotographs, structure
Бібліографічний опис
Дослідження структури молочно-білкових концентратів/ В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, В. В. Перекрест, П. В. Гусятник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. Петра Василенка.– 2018.– Вип. 194. – С. 163-170.