Дослідження структури молочно-білкових концентратів

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлено результати досліджень мікроструктури молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих з використанням ягідних пюре у якості коагулянтів. Проведено аналіз отриманих мікрофотографій, зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчових технологіях.The article represents the results of the microstructure studies of milk-protein concentrates made of buttermilk obtained using berry purees as coagulants. The analysis of the obtained microphotographs was made, the conclusion was reached regarding the further use of milk protein concentrates in food technologies.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, збереження якості, молочно-білкові концентрати, мікрофотографії, структура, preservation of quality, milk-protein concentrates, microphotographs, structure

Бібліографічний опис

Дослідження структури молочно-білкових концентратів/ В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, В. В. Перекрест, П. В. Гусятник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. Петра Василенка.– 2018.– Вип. 194. – С. 163-170.

Зібрання