Перспективність використання прянощів у технології м’яких сирів з козячого молока
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для пщвищення харчової цінності та покращання технолопчних
властивостей, утримання вільної кашлярної вологи, покращення здатності до згортання під дією сичужних ферментів та подовження терміну зберігання доцільним є використання у складі м'яких сирів з козячого молока прянощів, зокрема пажитника,
куркуми та імбиру. To enhance the nutritional value and improve the technology
properties, maintenance of free pile moisture, improvement of the ability to coagulate under the action of pitch enzymes and extend the shelf life of the expedient
e use in soft cheeses of goat milk spices, including fenugreek,
turmeric and ginger.
Опис
Ключові слова
м'які сири, soft cheeses, козяче молоко, goat milk, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Перспективність використання прянощів у технології м’яких сирів з козячого молока / І. Корольчук, Н. Ющенко, У. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 85-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К., 2019. – Ч. 1. – С. 408.