Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).

Опис

Ключові слова

фруктові десерти, фруктово-ягідні десерти, кавбуз, гібрид кавуна, гарбуз, fruit desserts, fruit-berry desserts, kavbuz, watermelone hybrid, pumpkin, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кравчук, Н. М. Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв / Н. М. Кравчук, О. Д. Редько // Інтернаука. – 2018. - № 21.

Зібрання