Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто необхідність та доцільність використання кавбуза в технології виробництва солодких страв, а саме самбуків як джерела біологічно активних речовин (БАР). The necessity and expediency of using kawuzu in the technology of sweet dishes production, namely sambukov as a source of biologically active substances (BAR).
Опис
Ключові слова
фруктові десерти, фруктово-ягідні десерти, кавбуз, гібрид кавуна, гарбуз, fruit desserts, fruit-berry desserts, kavbuz, watermelone hybrid, pumpkin, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кравчук, Н. М. Кавбуз – перспективна сировина для солодких страв / Н. М. Кравчук, О. Д. Редько // Інтернаука. – 2018. - № 21.