Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто заходи щодо оптимізації роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів. Приділена увага контролю роботи центрифуг, визначенню коефіцієнту нерівномірності кристалів, новим способам заведення кристалічних центрів при уварюванні утфелів. Показано, що ефективні форсунки для пробілювання цукру і автоматизовані системи оброблення утфелів в центрифугах суттєво підвищують вихід кристалічного цукру.

Опис

Ключові слова

оптимізація уварювання утфелів, сито центрифуг, пробілювання цукру, гранулометричний склад, заведення кристалів, massecuite boiling optimization, centrifugal sieve, sugar curing, granulometry, graining

Бібліографічний опис

Скорик, К. Д. Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру / К. Д. Скорик // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : матеріали семінару головних спеціалістів цукрових заводів, асоціацій та групових лабораторій, 3-5 квітня 2001 р. – Київ : 2001. – С. 123-125.