Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто заходи щодо оптимізації роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів. Приділена увага контролю роботи центрифуг, визначенню коефіцієнту нерівномірності кристалів, новим способам заведення кристалічних центрів при уварюванні утфелів. Показано, що ефективні форсунки для пробілювання цукру і автоматизовані системи оброблення утфелів в центрифугах суттєво підвищують вихід кристалічного цукру.
Опис
Ключові слова
оптимізація уварювання утфелів, сито центрифуг, пробілювання цукру, гранулометричний склад, заведення кристалів, massecuite boiling optimization, centrifugal sieve, sugar curing, granulometry, graining
Бібліографічний опис
Скорик, К. Д. Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру / К. Д. Скорик // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : матеріали семінару головних спеціалістів цукрових заводів, асоціацій та групових лабораторій, 3-5 квітня 2001 р. – Київ : 2001. – С. 123-125.