Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30234
Назва: Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків
Автори: Мількевич, Володимир Михайлович
Ключові слова: природні фактори
генотип
зовнішнє середовище
вегетація буряків
natural factors
genotype
external environment
beet vegetation
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Мількевич, В. М. Вплив факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків / В. М. Мількевич // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конференції, 27-28 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 121–125.
Короткий огляд (реферат): Зроблений аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на технологічні якості цукрових буряків. Розроблені і запропоновані заходи щодо покращення і захисту технологічних показників буряків від негативних факторів зовнішнього середовища, при їх вегетації і зберіганні. An analysis is made of the influence of environmental factors on the technological quality of sugar beets. Measures have been developed and proposed for improving and protecting the technological qualities of beets from negative environmental factors during vegetation and storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30234
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІПДО

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
environment.pdf807.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.