Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено теоретичні та експерементальні дослідження. За результатами переробки буряків на «заводі на столі» встановлено зв'язок між вмістом золи в буряках та вмістом цукру у мелясі, одержані рівняння визначення виходу цукру для буряків, свіжовикопаних та після різних термінів їх зберігання. Розроблено схему прогнозування основних технологічних показників цукрових буряків залежно від даних їх хімічного складу.

Опис

Ключові слова

вміст золи, хімічний склад, регресійні залежності, вихід цукру, ash content, chemical composition, regression dependencies, sugar yield

Бібліографічний опис

Експрес – методи прогнозування технологічних показників цукрових буряків і продуктів їх переробки / Л. І. Чернявська, Ю. О. Моканюк, В. М. Кухар, О. П. Чернявський, В. М. Мількевич // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : тези доповідей Міжнародної наково-технічної конференції, 26–27 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 67–71