Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена розробці технології крижаного вина із замороженого винограду природним і штучним способами, вирощеного в умовах Північного Причорномор’я. Визначено критерії доцільності вибору сортів винограду для їх заморожування природним і штучним способами. Досліджено фізико-хімічні і органолептичні властивості природно і штучно замороженого винограду, вирощеного в умовах Північного Причорномор'я.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, крижане вино, icing wine, виноград, grape, заморожування, freezing, кріоекстракція, cryoextraction

Бібліографічний опис

Луцькова, В. А. Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Луцькова Вікторія Анатоліївна ; Національний університет харчових технологій, Одеська національна академія харчових технологій. – Київ, 2019. – 20 с.