Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30370
Title: | The quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry |
Authors: | Kuzmin, Oleg Chemakina, Oktyabrina Kuzmin, Anton |
Keywords: | quality management system hotel-restaurant industry banquet service система управління якістю заклади готельно-ресторанного господарства служба банкетів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Kuzmin, O. The quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry / O. Kuzmin, O. Chemakina, A. Kuzmin // Management mechanisms and development strategies of economic entities in conditions of institutional transformations of the global environment : collective monograph. – Riga : "Landmark" SIA, 2019. – Vol. 2. – P. 101–110. |
Abstract: | The work is characterized by a quality management system in the banquet service as one of the elements of innovative development of the hotel-restaurant industry В роботі охарактеризовано систему управління якістю в службі банкетів, як один із елементів інноваційного розвитку готельно-ресторанним господарством |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30370 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.