Біологічне очищення стічних вод м’ясопереробної галузі
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведена характеристика стічних вод м’ясопереробної галузі. Показано, що ці стоки належать до концентрованих. Запропоноване анаеробно-аеробне очищення стічних вод. Дана характеристика мікроорганізмів, які беруть участь в очищенні. Показана можливість отримання біогазу як альтернативного джерела енергії. The characteristics of the wastewater of the meat processing industry are given. It is shown that these drains are concentrated. Anaerobic-aerobic wastewater treatment is proposed. This is a characteristic of the microorganisms involved in the purification. The possibility of obtaining biogas as an alternative energy source is shown.
Опис
Ключові слова
м’ясопереробна галузь, стічні води, біологічне очищення, biologicaltreatment, meatprocessing, sewage, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Ясінська, В. О. Біологічне очищення стічних вод м’ясопереробної галузі / В. О. Ясінська, О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 7-8 листопада 2019 р. – Xарків : НФаУ, 2019. – Вип. 6. – С. 528–529.