Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30515
Title: Шляхи зниження витрат свіжої води та кількості стічних вод в бурякоцукровому виробництві
Authors: Сорокін, Анатолій Іванович
Keywords: цукрове виробництво
споживання води
вдосконалення
sugar production
water consumption
improvement
Issue Date: 2018
Citation: Сорокін, А. І. Шляхи зниження витрат свіжої води та кількості стічних вод в бурякоцукровому виробництві / А. І. Сорокін // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 26-27 березня 2018 р. – Київ : – НУХТ, 2018. – С. 81–84.
Abstract: Проведено аналіз впливу технічного рівня цукрового виробництва на загальну витрату води для технологічних потреб. The analysis of the influence of the technical level of sugar production on the total water consumption for technological needs.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30515
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
water consumption.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.