Шляхи зниження витрат свіжої води та кількості стічних вод в бурякоцукровому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено аналіз впливу технічного рівня цукрового виробництва на загальну витрату води для технологічних потреб. The analysis of the influence of the technical level of sugar production on the total water consumption for technological needs.

Опис

Ключові слова

цукрове виробництво, споживання води, вдосконалення, sugar production, water consumption, improvement

Бібліографічний опис

Сорокін, А. І. Шляхи зниження витрат свіжої води та кількості стічних вод в бурякоцукровому виробництві / А. І. Сорокін // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 26-27 березня 2018 р. – Київ : – НУХТ, 2018. – С. 81–84.