Використання технології пастеризації «HPP Juice»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Соки холодного віджиму і стерилізовані за допомогою високого тиску (Cold pressed, HPP treated juices) вважаються найціннішими для людського організму. У процесі такого виробництва соки повністю знезаражуються від шкідливої мікрофлори і це не несе жодного негативного впливу на біохімічну структуру самих соків – це наче ви з’їли свіжий фрукт або овоч. В сучасному розвиненому світі вживання саме таких соків є найпоширенішим, а відновлені соки та виготовлені за іншими технологіями потроху відходять у минуле Cold - pressed juices and high - pressure sterilized (Cold pressed, HPP treated juices) are considered the most valuable to the human body. In the course of such production, the juices are completely disinfected from harmful microflora and this does not have any negative effect on the biochemical structure themselves juices are like eating fresh fruit or vegetables. In today's developed world the use of such juices is the most common, and the reconstituted juices and made by other technologies are slowly fading into the past.

Опис

Ключові слова

соки, плоди, овочі, juices, fruits, vegetables, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бендерська, О. В. Використання технології пастеризації «HPP Juice» / О. В. Бендерська, В. А. Михайлович, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 220.