Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31057
Название: Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні
Авторы: Ніколенко, Надія Андріївна
Нікітіна, Тетяна Андріївна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
готель
підсолоджувачі
кондитерські вироби
competitiveness
hotel
sweeteners
confectionery
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ніколенко, Н. А. Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні / Н. А. Ніколенко, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 278
Краткий осмотр (реферат): Розглядається запровадження інноваційних методів та технологій у кафе-кондитерській як один із шляхів підвищення конкурентоспроможностіу сфері ресторанного бізнесу. The introduction of innovative methods and technologies in the cafe is considered as one of the ways to increase the competitiveness in the restaurant business.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31057
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48.pdf130.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.