Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31057
Назва: Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні
Автори: Ніколенко, Надія Андріївна
Нікітіна, Тетяна Андріївна
Ключові слова: конкурентоспроможність
готель
підсолоджувачі
кондитерські вироби
competitiveness
hotel
sweeteners
confectionery
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ніколенко, Н. А. Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні / Н. А. Ніколенко, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 278
Короткий огляд (реферат): Розглядається запровадження інноваційних методів та технологій у кафе-кондитерській як один із шляхів підвищення конкурентоспроможностіу сфері ресторанного бізнесу. The introduction of innovative methods and technologies in the cafe is considered as one of the ways to increase the competitiveness in the restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31057
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48.pdf130.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.