Дослідження хімічних перетворень у кукурудзяній олії під час термічної обробки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ЯМР спектроскопія, кафедра харчової хімії, тригліцериди, кукурудзяна олія, окиснення жирів, деструкція жирів, fat destruction, NMR spectroscopy, triglycerides, corn oil, fat oxidation

Бібліографічний опис

Ковальова, С. О. Дослідження хімічних перетворень у кукурудзяній олії під час термічної обробки / С. О. Ковальова, В. В. Петровська // Теоретичні та практичні аспекти розвитку науки та освіти : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 січня 2020 р. – Львів : Львівський науковий форум, 2020. – Ч. 1. – С. 70–72.