Дослідження хімічних перетворень у кукурудзяній олії під час термічної обробки
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ЯМР спектроскопія, кафедра харчової хімії, тригліцериди, кукурудзяна олія, окиснення жирів, деструкція жирів, fat destruction, NMR spectroscopy, triglycerides, corn oil, fat oxidation
Бібліографічний опис
Ковальова, С. О. Дослідження хімічних перетворень у кукурудзяній олії під час термічної обробки / С. О. Ковальова, В. В. Петровська // Теоретичні та практичні аспекти розвитку науки та освіти : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 січня 2020 р. – Львів : Львівський науковий форум, 2020. – Ч. 1. – С. 70–72.