Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної олії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра харчової хімії, харчові добавки, рослинна олія, Е473, естери сахарози, жирні кислоти, емульгатор, emulsifier, vegetable oil, plant oil, E473, sucrose esters, fatty acids, food additives

Бібліографічний опис

Пашкевич, М. О. Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної олії / М. О. Пашкевич, С. О. Ковальова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020 р. – Ч. 2. – С. 263.