Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної олії
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра харчової хімії, харчові добавки, рослинна олія, Е473, естери сахарози, жирні кислоти, емульгатор, emulsifier, vegetable oil, plant oil, E473, sucrose esters, fatty acids, food additives
Бібліографічний опис
Пашкевич, М. О. Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної олії / М. О. Пашкевич, С. О. Ковальова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020 р. – Ч. 2. – С. 263.