Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3208
Назва: Способ управления процессом непрерывной кристаллизации сахарных растворов (Авторское свидетельство № 878798)
Автори: Гулый, Иван Степанович
Гаряжа, Владимир Тимофеевич
Штангеев, Валерий Остапович
Кулинченко, Виталий Романович
Бирюков, Игорь Владимирович
Шубин, Игорь Станиславович
Потапенко, Сергей Иванович
Украинец, Анатолий Иванович
Ропотенко, Ярослав Григорьевич
Ключові слова: кристаллизация
сахар
раствор
вакуум-апарат
crystallization
sugar
solution
vacuum-pan
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Дата публікації: 1981
Бібліографічний опис: А. с. 878798 СССР, C13F1/02 G05D9/12. Способ управления процессом непрерывной кристаллизации сахарных растворов / И. С. Гулый, В. T. Гаряжа, В. О. Штангеев, В. Р. Кулинченко, И. В. Бирюков, И. С. Шубин, С. И. Потапенко, А. И. Украинец, Я. Г. Ропотенко. - № 2911579/28-13 ; заявл. 22.01.80 ; опубл. 07.11.81, Бюл. № 41.
Короткий огляд (реферат): Изобретение относится к способам управления процессами непрерывной кристаллизации растворов и может найти применение как в химической, так и в пищевой, в частности сахарной промышленности, при управлении процессами непрерывной кристаллизации сахарных растворов.
An invention behaves to the methods of management the processes of continuous crystallization of solutions and can find application both in chemical and in food, in particular to saccharine industry, at a management the processes of continuous crystallization of saccharine solutions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3208
Розташовується у зібраннях:Авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CERTIFICATE 878798.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.