Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГулый, Иван Степанович-
dc.contributor.authorГаряжа, Владимир Тимофеевич-
dc.contributor.authorШтангеев, Валерий Остапович-
dc.contributor.authorКулинченко, Виталий Романович-
dc.contributor.authorБирюков, Игорь Владимирович-
dc.contributor.authorШубин, Игорь Станиславович-
dc.contributor.authorПотапенко, Сергей Иванович-
dc.contributor.authorУкраинец, Анатолий Иванович-
dc.contributor.authorРопотенко, Ярослав Григорьевич-
dc.date.accessioned2012-10-04T11:18:17Z-
dc.date.available2012-10-04T11:18:17Z-
dc.date.issued1981-
dc.identifier.citationА. с. 878798 СССР, C13F1/02 G05D9/12. Способ управления процессом непрерывной кристаллизации сахарных растворов / И. С. Гулый, В. T. Гаряжа, В. О. Штангеев, В. Р. Кулинченко, И. В. Бирюков, И. С. Шубин, С. И. Потапенко, А. И. Украинец, Я. Г. Ропотенко. - № 2911579/28-13 ; заявл. 22.01.80 ; опубл. 07.11.81, Бюл. № 41.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3208-
dc.description.abstractИзобретение относится к способам управления процессами непрерывной кристаллизации растворов и может найти применение как в химической, так и в пищевой, в частности сахарной промышленности, при управлении процессами непрерывной кристаллизации сахарных растворов.uk_UK
dc.description.abstractAn invention behaves to the methods of management the processes of continuous crystallization of solutions and can find application both in chemical and in food, in particular to saccharine industry, at a management the processes of continuous crystallization of saccharine solutions.en_EN
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкристаллизацияuk_UK
dc.subjectсахарuk_UK
dc.subjectрастворuk_UK
dc.subjectвакуум-апарат-
dc.subjectcrystallization-
dc.subjectsugar-
dc.subjectsolution-
dc.subjectvacuum-pan-
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування-
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.titleСпособ управления процессом непрерывной кристаллизации сахарных растворов (Авторское свидетельство № 878798)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CERTIFICATE 878798.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.