Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтовано доцільність розширення асортименту кави для забезпечення споживачів з непереносимістю лактози шляхом використання нових видів альтернативного молока (соєвого, мигдального, кокосового, вівсяного, рисового) та покращення якості напоїв з ними.The expediency of expanding the range of coffee to provide consumers with lactose intolerance through the use of new types of alternative milk (soy, almond, coconut, oat, rice) and improve the quality of beverages with them.
Опис
Ключові слова
кава, кавові напої, лактозна непереносимість, альтернативне молоко, coffee, coffee drinks, lactose intolerance, alternative milk, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Медвідь, І. М. Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХIІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 1-3 жовтня 2020 р. – Одеса : 2020. – С. 80–82.