Огляд основних трендів у сфері розвитку закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant business, ресторанний бізнес, restaurant business, конкурентоспроможність, competitiveness, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Матиящук, О. В. Огляд основних трендів у сфері розвитку закладів ресторанного господарства / О. В. Матиящук, В. М. Михайленко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріли IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 245.