Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.
Program practical training of students IV course direction 6.051701 "Food Technologies and Engineering" ("Technology of wellness and preventive purposes") full-time education.

Опис

Ключові слова

виробнича практика, практикант, підприємство, manufacturing practice, trainee, enterprise, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Усатюк, С. І. Програма виробничої практики студентів IV курсу напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ("Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення") : денної форми навчання / С. І. Усатюк, О. О. Петруша, В. М. Сидор. – К.: НУХТ, 2012. – 15 с.