Проект цеху по виробництву м’яких сирів із переробленням вторинної молочної сировини на підприємстві потужністю переробки молока 65 т за зміну
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
м’які сири, сир Адигейський, сир Любительський, сир Рокфор, сироватка молочна суха, ферментовані напої, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ніколаєва, М. С. Проект цеху по виробництву м’яких сирів із переробленням вторинної молочної сировини на підприємстві потужністю переробки молока 65 т за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Ніколаєва ; наук. керівник Тетяна Володимирівна Пшенична. – Київ, 2021. – 113 с.