Проект цеху по виробництву м’яких сирів із переробленням вторинної молочної сировини на підприємстві потужністю переробки молока 65 т за зміну

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’які сири, сир Адигейський, сир Любительський, сир Рокфор, сироватка молочна суха, ферментовані напої, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ніколаєва, М. С. Проект цеху по виробництву м’яких сирів із переробленням вторинної молочної сировини на підприємстві потужністю переробки молока 65 т за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Ніколаєва ; наук. керівник Тетяна Володимирівна Пшенична. – Київ, 2021. – 113 с.