М’ясо мускусної качки в технології м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пріоритетним напрямом діяльності м’ясопереробних підприємств є виробництво економічно доступних виробів, стабільної та високої якості, що здатні задовольнити невисоку купівельну спроможність населення України. Комбіновані продукти харчування останнім часом стали одним з нових напрямків досліджень в галузі харчових технологій. За функціонально-технологічними показниками, хімічним складом і біологічною цінністю м'ясо водоплавної птиці є перспективною сировиною для повноцінної заміни свинини і яловичини в технології м'ясопродуктів. The priority of meat processing enterprises is the production of economically available products of stable and high quality that can meet the low purchasing power of the population of Ukraine. Combined foods have recently become one of the new areas of research in the field of food technology. According to functional and technological indicators, chemical composition and biological value of waterfowl meat is a promising raw material for a full-fledged replacement of pork and beef in the technology of meat products.

Опис

Ключові слова

водоплавна птиця, харчова цінність, м’ясопродукти, waterfowl, nutritional value, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Москалюк, О. Є. М'ясо мускусної качки в технології м'ясопродуктів / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, А. Я. Гуралевич // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 57.