Розроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

З метою отримання м'ясних продуктів, що відповідають фізіологічним нормам харчування науковці рекомендують здійснювати збагачення їх функціональними інгредієнтами рослинного походження, які забезпечать надходження ессенціальних нутрієнтів. Метою наукової роботи є розробка рецептури комбінованого м'ясного паштету для спеціального харчування з використанням сировини тваринного і рослинного походження, що володіє дієтичними властивостями. In order to obtain meat products that meet the physiological norms of nutrition, scientists recommend to enrich them with functional ingredients of plant origin, which will ensure the supply of essential nutrients. The aim of the scientific work is to develop a recipe for combined meat pate for special nutrition using raw materials of animal and vegetable origin, which has dietary properties.

Опис

Ключові слова

м’ясо птиці, волоські горіхи, гарбузовий сік, poultry, walnuts, pumpkin juice, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Розроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, В. М. Головачко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 204.