Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162
Назва: Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока
Автори: Корольчук, Ірина Миколаївна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Ключові слова: молоко козине
сир м ’який
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока / І. М. Корольчук, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Кузьмик // Наукові праці НУХТ. – 2021. – № 2. Т. 27. – С. 187–196
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено вплив прянощів — гуньби сінної в кількості 1,0% та куркуми у кількості 0,2% на технологічні властивості козиного молока в технології сирів м ’яких.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kuzmyk_2.pdf2.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.