Prospects of using non-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтована можливість використання крупи кіноа та пластівців конюшини у рецептурі рибних кулінарних виробів для поліпшення органолептичних властивостей і підвищення біологічної цінності виробів.The possibility of using quinoa groats and clover flakes in the recipe of fish culinary products to improve the organoleptic properties and increase the biological value of the products is justified.
Опис
Ключові слова
крупа кіноа, пластівці конюшини, полікомпонентні рибні вироби, quinoa groats, clover flakes, polycomponent fish products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ditrikh, І. V. Prospects of using non-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products / I. V. Ditrikh, D. V. Timoshin // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 07-08 жовтня 2021 р., м. Львів. – Львів, 2021. – С. 105–106