Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності білкових продуктів: колагенвмісного стабілізатора і свинячої шкурки. The results of studies of amino acid composition and biological value protein products: collagen stabilizer and pork skins.

Опис

Ключові слова

біологічні показники, колагенвмісна сировина, стабілізатор, свиняча шкурка, білки, хімічний склад, біологічна цінність, амінокислотний склад, biological indicators, collagen raw material, stabilizer, pork skin, proteins, chemical composition, biological value, amino acid composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Кишенько, І. І. Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировини / І. І. Кишенько, О. І. Гащук, О. В. Донець // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : Міжнар. наук.-техн. конф., Тернопіль, 29–30 вересня 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – С. 45-46.