Спосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх доквасного сусла, зброджування його та купажування з рецептурними компонентами, який відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами. Streptococcusfaecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which in volves propagation of pure cultures of yeast and lacticacid bacteria, making them kvas swort, fermentation and blending it with prescription components, where in that the use of lactic acid bacteria strains of Streptococcus faecium K77D and Lactobacillus plantarum AH 11/16.

Опис

Ключові слова

чиста культура дріжджів, pure culture yeast kvas swort, квасне сусло, молочнокислі бактерії, квас, зброджування, купажування, lacticacid bacteria, kvass, fermentation, blending, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Патент 24904 UA, МПК 6 С 12 С 3/00 Спосіб виробництва квасу / Прибильський В. Л., Маринченко В. О., Підгорський В. С., Коваленко Н. К., Григоров Ю. Г. ; заявник Український державний університет харчових технологій. — № 97063366 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 06.10.98

Зібрання