Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5099
Title: Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння (Патент на винахід № 25211)
Authors: Прибильський, Віталій Леонідович
Домарецький, Віталій Афанасійович
Григоров, Юрій Григорович
Конопольська, Катерина Василівна
Єрмакова, Ганна Володимирівна
Косоголова, Людмила Олексіївна
Keywords: сусло
wort
молочнокислі бактерії
зброджування
купажування
lactic acid bacteria
fermentation
blending
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1998
Citation: Патент 25211 UA, МПК A 23 L 2/00; С 12 С 3/00. Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння / Прибильський В. Л., Домарецький В. А., Григоров Ю. Г., Конопольська К. В., Єрмакова Г. В., Косоголова Л. О., ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № 97063365 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 30.10.1998 , Бюл. № 6, 1998 р.
Abstract: Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння включає приготування сусла, його зброджування культурами дріжджів та молочнокислих бактерій, охолодження, видалення мікроорганізмів, купажування з рецептурними інгредієнтами, відрізняється тим, що сусло готують на основі ячмінно-солодового екстракту.
Method of manufacturing soft drinks fermenting wort includes cooking, his fermentation cultures of yeast and lactic acid bacteria, cooling, removing microorganisms, blending with prescription ingredients, wherein the wort is prepared from barley-malt extract.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5099
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.