Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5254
Title: Способ активации прессованых хлебопекарных дрожжей (Патент на полезную модель № 13426)
Authors: Дробот, Вера Ивановна
Фалендыш, Наталья Алексеевна
Доценко, Виктор Федорович
Keywords: способ
активация
прессованные хлебопекарные дрожжи
method
activation
compressed bakers yeasts
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1996
Series/Report no.: 13426 A;
Abstract: Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5254
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
activation_compressed_ yeasts.pdf283.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.