Методи визначення декстрану в цукровому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчення і порівняння широкого діапазону існуючих методів дозволило прискорити розробку найбільш швидкого і точного методу, який би міг найбільш ефективно застосовуватися в умовах лабораторій цукрових заводів. A study and comparison of wide range of existent methods allowed to accelerate development of the most rapid and exact method that would most effectively be used in the conditions of laboratories of sugar-houses.

Опис

Ключові слова

декстран, dextrane, сатурація, дифузійний сік, aturation, diffusive juice, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Методи визначення декстрану в цукровому виробництві : тези доповідей 61 студентської конференції / Л. Б. Кислуха, Т. М. Мусійчук, Л. П. Рева, В. Ю. Виговський. - УДУХТ, 1995.