Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Застосування термообробленого при 500°С глауконіту підвищує і ефективність очищення соків 11 сатурації і відповідно зменшує вміст цукрози у мелясі.
Application heat-treated at 500°С of glauconite promotes and efficiency of cleaning of juices of 11 сатурації and accordingly diminishes content of цукрози in molasses.
Опис
Ключові слова
карбонізація, дифузійний сік, кольоровість, saturation, diffusive juice, coloured, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Точкова, Оксана Василівна Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом / О. В. Точкова, В. В. Манк, В. Ю. Виговський // Цукор України. - 2002. - № 4. - С. 17-18.