Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Застосування термообробленого при 500°С глауконіту підвищує і ефективність очищення соків 11 сатурації і відповідно зменшує вміст цукрози у мелясі. Application heat-treated at 500°С of glauconite promotes and efficiency of cleaning of juices of 11 сатурації and accordingly diminishes content of цукрози in molasses.

Опис

Ключові слова

карбонізація, дифузійний сік, кольоровість, saturation, diffusive juice, coloured, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Точкова, Оксана Василівна Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом / О. В. Точкова, В. В. Манк, В. Ю. Виговський // Цукор України. - 2002. - № 4. - С. 17-18.

Зібрання