The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The problem of mathematical model designing of the heat-mass transfer in bread baking is considered. The analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the computer technologies using. Проблема розробки математичної моделі тепломасообміну в випічці хліба вважається важливою. Представляється в аналітичній частині математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання комп'ютерних технологій.

Опис

Ключові слова

mathematical model, математична модель, математическая модель, process of heat-mass transfer, процес тепломасообміну, процесс тепломассообмена, multi componential system, кілька компонентної системи, несколько компонентной системы, analytical model, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Telichkun, V. The mathematical simulation of heat-mass transfer in bread baking process / V. Telichkun, E. Shtefan, Yu. Telichkun // National Academy of Packaging University of Food Technologies. - 2012. - №1 . – P. 53-55.

Зібрання