Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель №39442)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Екструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре та морквяний порошок у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.

Опис

Ключові слова

екструзійний картоплепродукт, сухе картопляне пюре, морквяний порошок, экструзионный картофелепродукт, сухое картофельное пюре, морковный порошок, extruded potato product, powdered mashed potatoes, carrot powder, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Патент № 39442 UA, МПК А23L 1/214 (2009) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 200811829 ; заявл. 03.10.2008 ; опубл. 25.02.2009, Бюл. № 4, 2009 р.

Зібрання