Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСалавор, Оксана Мирославівна-
dc.contributor.authorШтангеєва, Надія Іванівна-
dc.contributor.authorКлименко, Лариса Степанівна-
dc.date.accessioned2013-01-30T13:23:51Z-
dc.date.available2013-01-30T13:23:51Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationСалавор, О. М. Вплив антисептика "Фітосайд" на технологічні показники дифузійного та очищеного соків / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 45. – С. 40-43.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5878-
dc.description.abstractДосліджено вплив антисептика «Фітосайд» на якісні показники ди-фузійного та сатураційного соків. Показано, що «Фітосайд» має хорошу антисептичну дію, яка залишається стабільною в соку ІІ сатурації і не погіршує технологічних показників дифузійного та очищеного соків.uk_UK
dc.description.abstractThe effect of antiseptic "Fitosayd" "for quality of the indicator diffusion and carbonated juices. Shown that the "Fitosayd" has a good antiseptic, which remains stable with the juice II saturation and does not affect the diffusion of technological parameters and purified juice.en_EN
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectцукрове виробництво-
dc.subjectдифузійний сік-
dc.subjectсатураційний сік-
dc.subjectантисептик-
dc.subject«Фітосайд»-
dc.subjectантисептична дія-
dc.subjectsugar production-
dc.subjectraw juice-
dc.subjectcarbonated juice-
dc.subjectantitiseptik "Fitosayd"-
dc.subjectantiseptic-
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.titleВплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соківuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Effect of antiseptic.pdf93.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.