Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5880
Title: Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків
Authors: Салавор, Оксана Мирославівна
Штангеєва, Надія Іванівна
Клименко, Лариса Степанівна
Лагода, Володимир Андрійович
Keywords: цукрове виробництво
дифузія
мікроорганізми
«Фітосайд»
технологічні показники
дифузійний сік
очищений сік
кислотність
sugar production
diffusion
technological parameters
raw juice
purified juice
acidity
microorganisms
antiseptic
"Fitosayd"
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2000
Citation: Салавор, О. М. Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, В. А. Лагода // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : 6 міжнародна науково-технічна конференція, 19-20 жовтня 1999 р. - К. - 2000. - Ч. 1. - С. 9-10.
Abstract: Приведені результати позитивного впливу антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Вміст молочної кислоти в дифузійному соку ,обробленому «Фітосайд» зменшився на 15,6 %, а ефект очищення соку 11 сатурації збільшився на 6 %, порівняно з соками без антисептика.
Presented the results of the positive impact of antiseptic "Fitosayd» on technological parameters of diffusion and purified juice. The content of lactic acid in the diffusion juice, processed "Fitosayd" decreased by 15.6%, while the effect of juice purification 11 saturation increased by 6% compared with the juices without antiseptic.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5880
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Influence.pdf80.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.