Біологічна хімія

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

У підручнику викладено основні положення біологічної хімії, що дають загальні уявлення про хімічні основи життєдіяльності тварин, рослин та мікроорганізмів. Розглянута будова, асиміляція і дисиміляція основних класів біомолекул: білків, нуклеїнових кислот, вітамінів, вуглеводів, ліпідів, ферментів тощо. Охарактеризовано біохімічні процеси у харчових виробництвах. The tutorial presents the basic concepts of biological chemistry, which give a general idea of the chemical basis of life of animals, plants and microorganisms. Details of the structure, assimilation and dissimilation major classes of biomolecules: proteins, nucleic acids, vitamins, carbohydrates, lipids, enzymes, etc. Characterized biochemical processes food industry.

Опис

Ключові слова

біохімія, асиміляція, дисиміляція, білки, вуглеводи, ліпіди, вітаміни, біохімічні процеси, biochemistry, assimilation, dissimilation, proteins, carbohydrates, lipids, vitamins, biochemical processes, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Біологічна хімія : Підручник / Л. В. Левандовський, В. Г. Дрюк, О. І. Семенова та ін. — К. : НУХТ, 2012. — 40 с.

Зібрання