Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені комплексні дослідження біотехнологічних властивостей нових штамів дріжджів спиртових заводів, а також зроблено порівняльний аналіз різних штамів дріжджів спиртових та спеціалізованих заводів. В виробничих умовах доведена доцільність використання нових штамів дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні. The complex researches of the biotechnological properties of new yeast strains for distilling plants have been made. A comparative analysis of different strains of yeast for distilling and specialized plants has been conducted. The practicability of new yeast strains for distilling plants in bread making has been established in working conditions.

Опис

Ключові слова

борошно, дріжджі, мальтазна активність, тісто, глютатіон, бродіння, газоутворення, хліб, flour, yeast, maltose activity, dough, glutathione, fermentation, gas formation, bread, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Фалендиш, Н. О. Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах / Н. О. Фалендиш, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 4. - С. 28.

Зібрання