Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1989

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Удосконалений процес очищення дифузійного соку шляхом автоматичного дозування вапняного молока у співвідношенні до дифузійного соку. Improved process juice purification by automatic dosing of lime in a ratio to the diffusion juice.

Опис

Ключові слова

сатурація, кольоровість, saturation, chromaticity, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами / І. Б. Петриченко, К. Д. Скорик, А. Ф. Кравчук, О. Д. Куриленко // Технический уровень предприятий перерабатывающей промышленности. - 1989. - Вып. 1. - С. 35-36.

Зібрання