Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами
Вантажиться...
Файли
Дата
1989
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Удосконалений процес очищення дифузійного соку шляхом автоматичного дозування вапняного молока у співвідношенні до дифузійного соку.
Improved process juice purification by automatic dosing of lime in a ratio to the diffusion juice.
Опис
Ключові слова
сатурація, кольоровість, saturation, chromaticity, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами / І. Б. Петриченко, К. Д. Скорик, А. Ф. Кравчук, О. Д. Куриленко // Технический уровень предприятий перерабатывающей промышленности. - 1989. - Вып. 1. - С. 35-36.