Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The paper presents the investigation results of the microwave processing influence on lipid fraction fatty acid composition of walnut oil.

Опис

Ключові слова

НВЧ-оброблення, СВЧ-обработка, microwave processing, жирнокислотний склад, жирнокислотный состав, fatty acid composition, олія грецького горіху, масло грецкого ореха, oil walnut, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Derbuhova, G. Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition / G. Derbuhova, S. Usatyuk, T. Korolyuk // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – P. 67-70.

Зібрання