Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.date.accessioned2013-03-04T08:05:41Z-
dc.date.available2013-03-04T08:05:41Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationПат. 61337 Україна, МПК7 7 А23L1/22. Суміш кулінарного соусу / Мельник О.Ю.; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 2002129968 ; заявл. 11.12.02; опубл. 17.11.03, Бюл. № 11.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6693-
dc.description.abstractДеклараційний патент на винахід. Суміш кулінарного соусу, що включає модифікований крохмаль, сіль, цукор, бульйон, сухе молоко, лимонну кислоту, чорний перець, приправу у певному співвідношенні, яка відрізняється тим, що як загусник включає модифікований крохмаль у кількості 12,0 – 16,0 %. Declarative patent for an invention. Cooking sauce mixture comprising the modified starch, salt, sugar, broth, milk powder, citric acid, black pepper, seasoning in a certain ratio, which is characterized in that as a thickener comprising modified starch in an amount of 12.0 - 16.0%.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectмодифікований крохмальuk_UK
dc.subjectреологічні властивостіuk_UK
dc.subjectсумішuk_UK
dc.subjectсоусuk_UK
dc.subjectхарчоконцентратиuk_UK
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UK
dc.subjectmodification starchesuk_UK
dc.subjectrheological propertiesuk_UK
dc.subjectmixtureuk_UK
dc.subjectsauceuk_UK
dc.subjectfood concentratesuk_UK
dc.titleСуміш кулінарного соусу (Деклараційний патент на винахід №61337)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
moysks.pdf2.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.