Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив мікробіологічних процесів на якість цукру-сирцю при зберіганні. Проведено дослідження мікробіологічної забрудненості продуктів виробництва цукру при переробленні тростинного цукру-сирцю. Визначено ефективність застосування дезінфікуючого препарату „Жавель-Клейд” на основі натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти для пригнічення мікробіологічних процесів у виробництві цукру з тростинного цукру-сирцю. Influence of microbiological processes on quality of reed sugar is investigated at storage. It is carried out researches microbiological contamination products of manufacture of sugar from reed sugar. Efficiency of application of disinfectant "Javel-Clade" (working which substance the acid is dihlorizotsianourovy) is determined with the purpose of suppression microbiological processes by manufacture of sugar from reed sugar.

Опис

Ключові слова

цукор-сирець, eed sugar, мікроорганізми, декстран, мікробіологічні процеси, міцеліальні гриби, слизоутворювальні бактерії, дезінфекційний засіб, Жавель-Клейд, антимікробна дія, microorganisms, microbiological processes, mould mushrooms, slimeforming bacteria, disinfectant, Javel-Clade, antimicrobic action, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гусятинська, Н. А. Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Н. М. Романченко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 8-12.

Зібрання