Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24640)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва передбачає нормалізацію знежиреним молоком, внесення вуглекислого газу, використання рідкого пектинового концентрату. Method of manufacturing involves normalization of skim milk, making carbon dioxide using liquid pectin concentrate.

Опис

Ключові слова

згущені молочні консерви, condensed canned milk, пектиново-цукровий сироп, pectin-sugar syrup, вуглекислий натрій, sodium carbonate, пектиновий порошок, pectin powder, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 24640 UA, МПК A 23С 9/18 Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром / Ромоданова В. О., Скорченко Т. А., Карпович М. С., Кочубей О. В., Пухляк А. Г. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 97063346 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 30.10.1998, Бюл. № 5, 1998 р.

Зібрання