Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
Опис
Ключові слова
кафедра технології цукру і підготовки води, стандарт, сир альбумінний, визначення вмісту сухої речовини, standard, whey cheese, determination of dry matter content, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
ДСТУ ISO 2920:2005. Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.