Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 34 (Search time: 0.014 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтахМахинько, Валерій Миколайович
2019Наукове обґрунтування технологій кондитерських виро-бів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структуроюКамбулова, Юлія Вікторівна
2010Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживанняДорохович, Вікторія Віталіївна
2006Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзіїОболкіна, Віра Іллівна
1998Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якостіКовбаса, Володимир Миколайович
2000Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктозиДорохович, Вікторія Віталіївна
2006Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзіїКияниця, Світлана Геннадіївна
2015Раціональне використання пектину і альгінату натрію у технології білкових кремів зниженої цукромісткостіСоколовська, Ірина Олександрівна
1981Разработка оптимальной технологии хлебных палочек для создания отечественной поточной линии их производстваНеделина, Лариса Николаевна
2010Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінностіКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна