Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 611-620 of 623 (Search time: 0.038 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Біотехнологія препарату прямого внесення для активації ацетоно-бутилового бродінняСкроцький, Сергій Олександрович
2018Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачівХалікова, Есма Фаїківна
2017Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотамиКоваленко (Лисогор), Олена Артурівна
2018Оптимізація процесу подрібнення м’ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якостіСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2017Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення І карбонізаціїНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
2015Маркетингові засади кадрового забезпечення підприємств харчової промисловостіНиконенко, Андрій Володимирович
2020Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінностіКовтун, Аліна Володимирівна
2017Удосконалення технології дитячих молочно-борошняних продуктів функціонального призначення з використанням нетрадиційних видів молокаБелінська, Крістіна Олександрівна
2014Технологія зернового екстракту із тритікалеБойко, Марина Іванівна
2020Cпільне спалювання біомаси та вугілля українських покладів в факельних котлоагрегатахЩудло, Тарас Сергійович