05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : [74] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 74
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтахМахинько, Валерій Миколайович
2019Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістомМатяс, Дарія Сергіївна; Matias, Dariia
2019Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціа-льного призначення аморфної та аморфно-пористої структуриМазур, Любов Сергіївна; Mazur, Liubov
2019Наукове обґрунтування технологій кондитерських виро-бів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структуроюКамбулова, Юлія Вікторівна
2018Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачівХалікова, Есьма Фаїківна; Halykova, Esma
2018Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрівЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Zvyagintceva-Semenetc, Julya
2018Розробка технології безглютенових макаронних виробівРожно, Олександр Васильович; Rozhno, Oleksandr
2018Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетикиПетренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2018Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання.Черниш, Людмила Миколаївна; Chernysh, Lyudmila
2017Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначенняБожок, Олександр Сергійович; Bozhok, Alexandr
2017Удосконалення технології дитячих молочно-борошняних продуктів функціонального призначення з використанням нетрадиційних видів молокаБелінська, Христина; Belinska, Kristina
2017Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотамиКоваленко, Олена Артурівна; Kovalenko, Olena A.
2017Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льонуІжевська, Орися Петрівна; Izhevska, Orysya
2016Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавокЛисий, Олександр Віталійович; Lysyi, Alexandr
2016Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набуханняСтрілець, Ірина Петрівна; Strіlets, Iryna
2016Удосконалення технології полікомпонентнпх сумішей рослинних екстрактів та харчоконпентратів солодких страв з їх використаннямРубанка, Катерина Володимирівна; Rubanka, Katherine
2016Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх стравПічкур, Віталій Яковлевич; Pichkur, Vitaliy
2016Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняАбрамова, Асьят Георгіївна; Abramova, Asiat
2011Удосконалення технології хліба з безглютенової сировиниГрищенко, Анна Миколаївна; Grischenko, Anna
2015Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошнаПисарець, Ольга Петрівна; Pisarets, Olga
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 74