05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : [74] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 74
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтахМахинько, Валерій Миколайович
2019Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістомМатяс, Дарія Сергіївна
2019Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структуриМазур, Любов Сергіївна
2019Наукове обґрунтування технологій кондитерських виро-бів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структуроюКамбулова, Юлія Вікторівна
2018Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачівХалікова, Есьма Фаїківна
2018Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрівЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
2018Розробка технології безглютенових макаронних виробівРожно, Олександр Васильович
2018Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетикиПетренко, Микола Миколайович
2018Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання.Черниш, Людмила Миколаївна
2017Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначенняБожок, Олександр Сергійович
2017Удосконалення технології дитячих молочно-борошняних продуктів функціонального призначення з використанням нетрадиційних видів молокаБелінська, Христина
2017Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотамиКоваленко, Олена Артурівна
2017Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льонуІжевська, Орися Петрівна
2016Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавокЛисий, Олександр Віталійович
2016Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набуханняСтрілець, Ірина Петрівна
2016Удосконалення технології полікомпонентнпх сумішей рослинних екстрактів та харчоконпентратів солодких страв з їх використаннямРубанка, Катерина Володимирівна
2016Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх стравПічкур, Віталій Яковлевич
2016Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняАбрамова, Асьят Георгіївна
2011Удосконалення технології хліба з безглютенової сировиниГрищенко, Анна Миколаївна
2015Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошнаПисарець, Ольга Петрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 74