05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів : [43] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідніПшенична, Тетяна Володимирівна
2019Удосконалення технології морозива із замінниками цукруБасс, Оксана Олександрівна
2019Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначенняМоскалюк, Оксана Євгеніївна
2019Розробка технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волоконГорбач, Олександр Ярославович
2019Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович
2019Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка «Білкозин»Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2019Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелівАль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер
2018Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослинСімонова, Ірина Іллівна
2018Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощамиКузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировиниІванова, Тетяна Миколаївна
2013Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних системШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
1993Разработка технологи солених мясопродуктов из сырья с различным характером автолиза при использовании гравитационно-ударного воздействия в условиях вакуумаШевченко (Кишенько), Ирина Ивановна
2005Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошнаГащук, Олександра Ізидорівна
2017Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтамиПодковко, Оксана Анатоліївна
2016Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировиниМіхнєва, Єкатерина Геннадіївна
2016Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м’ясними білкамиДонець, Олександр Петрович
2016Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м’яса птиціЗмієвська, Тетяна Миколаївна
2016Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачівМороз, Олена Олексіївна
2016Технологія спредів зі складовими рослинного походженняПетрина, Алла Богданівна
2016Розробка технології сиров’яленого суцільном’язового продукту із м’яса птиціКрижська, Тетяна Анатоліївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43