05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів : [49] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 49
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначенняДацишин (Костюк), Катерина Євгенівна
2021Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варенихЖелуденко, Юлія Володимирівна
2021Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленогоБондар, Світлана Віталіївна
2020Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировиниРоманчук, Ірина Олегівна
2020Удосконалення технології м҆ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторівСкочко, Олексій Іванович
2020Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композиційФурсік, Оксана Петрівна
2019Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідніПшенична, Тетяна Володимирівна
2019Удосконалення технології морозива із замінниками цукруБасс, Оксана Олександрівна
2019Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначенняМоскалюк, Оксана Євгеніївна
2019Розробка технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волоконГорбач, Олександр Ярославович
2019Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович
2019Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка «Білкозин»Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2019Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелівАль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер
2018Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослинСімонова, Ірина Іллівна
2018Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощамиКузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировиниІванова, Тетяна Миколаївна
2013Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних системШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
1993Разработка технологи солених мясопродуктов из сырья с различным характером автолиза при использовании гравитационно-ударного воздействия в условиях вакуумаШевченко (Кишенько), Ирина Ивановна
2005Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошнаГащук, Олександра Ізидорівна
2017Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтамиПодковко, Оксана Анатоліївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 49