05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів : [43] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідніПшенична, Тетяна Володимирівна; Pshenychna, Tetyana
2019Удосконалення технології морозива із замінниками цукруБасс, Оксана Олександрівна; Bass, Oksana
2019Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначенняМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Moskalyuk, Oksana
2019Розробка технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волоконГорбач, Олександр Ярославович; Gorbach, Olexandr
2019Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович; Ustymenko, Igor
2019Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка «Білкозин»Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Polumbryk (Ivanova), Manyefa
2019Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелівАль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер; Al-Hashimi, Hayder Mohammed Taher
2018Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослинСімонова, Ірина Іллівна; Simonova, Iryna
2018Удосконалення технології паст кисломолочних зпрянощамиКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana
2018Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировиниІванова, Тетяна Миколаївна; Ivanova, Tatiana
2013Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних системШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna
1993Разработка технологи солених мясопродуктов из сырья с различным характером автолиза при использовании гравитационно-ударного воздействия в условиях вакуумаШевченко (Кишенько), Ирина Ивановна
2005Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошнаГащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra
2017Удосконалення технології масляної пасти з технологічно- функціональними інгредієнтамиПодковко, Оксана Анатоліївна; Podkovko, Oksana
2016Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировиниМіхнєва, Єкатерина Геннадіївна; Михнева, Екатерина Геннадьевна; Mihneva, Ekaterina
2016Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м’ясними білкамиДонець, Олександр Петрович
2016Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м’яса птиціЗмієвська, Тетяна Миколаївна; Змиевская, Татьяна Николаевна; Zmievska, Tatiana
2016Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачівМороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena
2016Технологія спредів зі складовими рослинного походженняПетрина, Алла Богданівна; Петрина, Алла Богдановна; Petrina, Alla
2016Розробка технології сиров’яленого суцільном’язового продукту із м’яса птиціКрижська, Тетяна Анатоліївна; Крыжская, Татьяна Анатольевна; Kryzhska, Tatiana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 43